Hapšenje! Osumnjičeni za krađu nafte iz Kolubare

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje! Osumnjičeni za krađu nafte iz Kolubare

Pripadnici MUP-a u Lazarevcu uhapsili su sedam osoba osumnjičenih da su kao zaposleni u javnom preduzeću "Elektroprivreda Srbije", ogranak Kolubara, iz rudarskih mašina ukrali oko deset tona nafte.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili 45 krivičnih dela krađa uhapšeni su D.P. (1962), S.C. (1977), >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << M.P. (1981), A.B. (1990), D.Đ. (1979), D.Ž. (1980) i I. M. (1989).

Osumnjičeni se terete da su od juna do 11. avgusta ove godine, kao rukovaoci rudarskih mašina, istakali i ukrali oko deset tona nafte, čime su preduzeću "Elektroprivreda Srbije", ogranak Kolubara, pričinili štetu od oko milion i po dinara.

Skandal u GSP: Šefovi krali naftu i delove?

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

Policija, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, nastavlja dalji rad na ovom slučaju, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolubara: Iz mašina ukrali 10 tona nafte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2017

Policija u Lazarevcu uhapsila je sedam osoba, osumnjičenih da su kao zaposleni u javnom preduzeću "Elektroprivreda Srbije", ogranak Kolubara, iz rudarskih mašina ukrali oko 10 tona nafte...Zbog sumnje da su počinili 45 krađa uhapšeni su D.P. (1962), S.C. (1977), M.P. (1981), A.B. (1990), D.Đ....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.