Zemlja košarka u neverici! Kokoškov već na udaru, šta je najbolnije? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020, 19:07

Zemlja košarka u neverici! Kokoškov već na udaru, šta je najbolnije? (TVITOVI) (foto)

Ako je poraz od Gruzije u Beogradu i mogao da se podnese, ovo što se večeras dogodilo razlog je za veliku brigu.

Verovali ili ne, posle tri odigrana kola u kvalifikacijama za Evrobasket, reprezentacija Srbije ima skor 1-2 u konkurenciji Gruzije, Finske i Švajcarske, što je trenutno najslabiji učinak u Grupi E.

Večeras su našem nacionalnom timu košarkaški čas održali reprezentativci Švajcarske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nama anonimni, koji u prva dva kola nisu znali za pobedu. Slavili su, potpuno zasluženo, sa 92:90, a da im sve bude slađe, do pobede su došli onako kako smo mi nekada radili na mnogo višem nivou - košem u poslednjoj sekundi.

Naravno, veliko je razočaranje u ovdašnjoj košarkaškoj javnosti, društvene mreže su se ''usijale'', pa ni selektor Kokoškov nije mogao da izbegne kritike. U poslednje vreme mu ne ide ni u Fenerbahčeu, sa kojim je ušao u seriju poraza u Evroligi, a večeras je ovom blamažom reprezentacije Srbije sve dodatno ''začinjeno''...

-

-

E daleko bilo Svajcarci nas biju i koj moj branili ovaj zadnji napad? To neki Greg Popovic fazoni..

— Lucifer Gwynbleidd (@Lazy_Luzifer) November 28, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.