Željko Obradović: Gospodin Janakopulos mi je promenio život

Izvor: B92, 21.Sep.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Obradović: Gospodin Janakopulos mi je promenio život

Najtrofejniji evropski košarkaški trener Želimir Obradović prisetio se uticaja pokojnog Pavlosa Janakopulosa na njegov život.

Turnir pod nazivom "Pavlos Janakopulos" u čast pokojnog vlasnika Panatinaikosa održaće se u Atini, pored pomenutog tima igraće Makabi, Armani i Fenerbahče.

Povodom tog turnira je održana i konferencija za medije na kojoj je govorio i Željko Obradović.

"Gospodin Janakopulos je uvek pokušavao da pomogne u teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << situacijama. Pavlos je bio veoma miran, doduše, imao je razne reakcije, ali kada god bi situacija postala nezgodna, on bi umeo da je smiri. Promenio mi je život, promenio je i kao osobu i kao trenera. Razgovarali smo o svemu, ne samo o košarci. Pavlos Janakopulos mi je pomogao da bolje razumem život i da bolje razumem ljude", rekao je Željko Obradović.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.