Vatromet! Šampion protiv Jokića odigrao najbolju četvrtinu u istoriji košarke! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatromet! Šampion protiv Jokića odigrao najbolju četvrtinu u istoriji košarke! (video)

Na kraju 142:111 za Voriorse i bolno prizemljenje Denvera. Ali ono što se desilo u prvoj četvrtini teško da će neko uraditi!

Iako su Kari i Durant odbili da ovo nazovu porukom, možda je bolje reći da je u pitanju šampionska lekcija.

U sudaru dva najbolja tima na Zapadu, Voriorsi su srušili rekord, postigli 51 poen u prvoj četvrtini, najviše u istoriji košarke.

Neverovatna četvrtina ono što smo videli zaista je podsećalo na vatromet. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Jednostavno, Denver nije imao rešenje, zanimljivo nekoliko timova je postiglo po 50, poslednji put Feniks 1990. protiv Denvera.

Voriorsi su ubacili 21 trojku, deset u prvoj četvrtini, šutirali 60%, imali 38 timskih asistencija. Denver je u prvom poluvremenu dao 60 poena, imao procenat šuta blizu 50% i opet gubio 19 razlike.

Los @warriors son el primer equipo de la historia en anotar +50PTS en el 1Q.  pic.twitter.com/eZg7Vuqp14

— DBasket (@DBasketes) 16. јануар 2019.

Kari i Tompson su postigli po31 poen, Durant 27, na drugoj strani, Jokić 17, uz 8 asistencija, ali je odigrao tek 23 minuta, sve je bilo rešeno mnogo pre kraja meča.

Ono što sledi je zastrašujuće za rivale, vraća se Kazins, u petak će biti u timu u El-Eju protiv Klipersa. Pre toga, večeras sledeća stanica za šampiona je Nju Orleans, dok će Jokić i kompanija šansu za rehabilitaciju imati sutra protiv Čikaga kod kuće.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Batler servirao osvetu, "Zver" bez znoja do tripl-dabla, Hrvat enigma za Kokoškova...

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019

U ostalim mečevima večeri, Džimi Batler silno želeo da ponizi Filadelfiju. Adetokumbo se nije mnogo zamarao, iznenađenje u Atlanti, Bojan Bogdanović na startu razbio Feniks...U noći istorijske četvrtine za Voriorse videli smo još jedan neverovatan meč. Batler je bio žedan osvete, ubacio je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.