Uživo na SK: Bez Nedovića i Kalinića na EP!

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo na SK: Bez Nedovića i Kalinića na EP!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je da Nikola Kalinić i Nemanja Nedović neće putovati na Evropsko prvenstvo.

Zbog problema sa povredama ranije su otpali Marko Simonović, Miroslav Raduljica i Miloš Teodosić, a nacija sa nestrpljenjem očekuje odluku Đorđevića da li će na Evrobasket povesti Nikolu Kalinića i Nemanju Nedovića.

Tandem "orlova" >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << već neko vreme je van takmičarskog pogona, a na Fejsbuk strani Sport kluba od podneva ćete moći uživo da pratite trening nacionalnog tima na kojem bi Đorđević trebalo da saopšti konačnu odluku.

Srbija je na EP u grupi D u Istanbulu sa Turskom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i Velikom Britanijom.

Evrobasket će biti održan od 31. avgusta do 17. septembra.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez Nedovića i Kalinića na EP

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2017

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je da Nikola Kalinić i Nemanja Nedović neće putovati na Evropsko prvenstvo...Zbog problema sa povredama ranije su otpali Marko Simonović, Miroslav Raduljica i Miloš Teodosić, a nacija sa nestrpljenjem očekuje odluku Đorđevića...

Nastavak na Nezavisne Novine...

ĐORĐEVIĆ PRESEKAO: Nedović i Kalinić preskaču EP!

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2017

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević na poslednjem treningu pred put u Istanbul objavio spisak 12 igrača koji će nositi dres "orlova" na prvenstvu Evrope Srpski košarkaši Nikola Kalinić i Nemanja Nedović zbog povreda neće igrati na Evropskom prvenstvu, potvrdio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.