Uz rame Noletu i Vučeviću - Luki stigla čestitka sa Malog Kalemegdana (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz rame Noletu i Vučeviću - Luki stigla čestitka sa Malog Kalemegdana (foto)

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s iskoristio je priliku da putem društvenih mreža čestita rođendan jednom od svojih najpoznatijih navijača.

Ne dešava se često da jedan tako veliki kolektiv javno čestita pojedincima rođendan, ali se izuzetak pravi kada se radi o veoma važnim ličnostima i velikim zvezdašima.

Rođendanske čestitke od Crvene zvezde, pored igrača tog kluba, dobijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veličine kao što su Novak Đoković i Nikola Vučević, ali i čudo od deteta Luka Dončić.

Crveno-beli su danas putem društvenih mreža poželeli prvotimcu Denvera srećan 20. rođendan, a čestitka je upotpunjena prigodnim fotografijama koje svedoče o navijačkoj pripadnosti Luke Dončića.

Veliki zvezdaš, @luka7doncic, danas proslavlja dvadeseti rođendan 🎂

Luka, želimo ti mnogo uspeha i trofeja u nastavku karijere. Srećan rođendan! 🎉🏀🔴⚪️#kkcz #CrvenoBelaPorodica #WeAreTheTeam #happybirthday pic.twitter.com/R45cp1TjHl

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) 28. фебруар 2019.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.