U Makedoniji niko nikad kao Rabotički

Izvor: B92, 19.Maj.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Makedoniji niko nikad kao Rabotički

Košarkaški savez Makedonije uručio je priznanje Rabotničkom za najduži niz pobeda u prvenstvu te zemlje.

Predstavnik saveza je naveo da se time odaje prizanjanje Rabotničkom za odlične rezultate u ligaškom delu u kojem je imao 22 pobede u nizu, što nikome do sada nije uspelo u istoriji makedonske košarke.

Prigodno prizanje igračima i stručnom štabu Rabotničkog uručeno je u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najave finalne serije plej-ofa u kojem igraju sa MZT-om, gradskim rivalom iz Skoplja, a koja počinje u nedelju.

Rabotnički je najtrofejniji makedonski klub sa 14 titula u nacionalnoj ligi, a poslednju je osvojio 2009. godine, dok je MZT poslednjih šest godina uzastopno prvak Makedonije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.