U FMP-u uspešno testiranje, treninzi od srede

Izvor: RTS, 12.Maj.2020, 15:30

U FMP-u uspešno testiranje, treninzi od srede

Svi članovi kluba FMP iz Železnika testirani su na koronavirus u okviru priprema za povratak redovnim treninzima. Utvrđeno je da su svi igrači, stručni štab i uprava, negativni.
Košarkaški klub FMP iz Železnika saopštio je da su se stekli svi uslovi za povratak redovnim timskim treninzima.

Posle dva meseca pauze zbog sprečavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pandemije tim sutra počinje sa treninzima na otvorenim terenima, dok je ulazak u dvoranu planiran za narednu nedelju.
Prvim treninzima prisusutvovaće svi igrači iz pogona KK FMP, osim Okbena Ulubaja i Duopa Rita, koji se i dalje nalaze u svojim zemljama, Turskoj i Australiji.
"FMP ističe, što je naglasio i na zajedničkom sastanku klubova krajem aprila da se zalaže za završetak sezone na košarkaškom terenu, ali uz realnu procenu svih uslova, jer nam je zdravlje igrača u ovim danima prioritet", navodi se iz Železnika.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.