Teo: Mislim da će svi biti u reprezentaciji, a ako sa nekim treba da razgovaram...

Izvor: RTS, 22.Maj.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo: Mislim da će svi biti u reprezentaciji, a ako sa nekim treba da razgovaram...

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije rekao je za sajt Fibe da očekuje da ekipa bude u najjačem sastavu na Svetskom prvenstvu u Kini. Teodosić je dodao da prvenstveno svi treba da zdravi dočekaju kraj sezone.
Iako nije želeo mnogo da komentariše šanse "orlova", veruje da će uz dobar pristup doći i odličan rezultat. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Prvi cilj je da budemo zdravi za pripreme. Što se tiče Svetskog prvenstva, sada je rano da se govori o medaljama i plasmanu na Olimpijske igre. Ali već sam isticao, ako budemo igrali kako umemo i borili se koliko možemo, ostvarićemo dobar rezultat", rekao je Teodosić za sajt Fibe.
Mnogo se prethodnih nedelja priča i o Nikoli Jokiću, koji nije siguran da li će nastupati za nacionalni tim, pošto je propustio prethodna dva velika takmičenja.
"Verujem. Nadam se da neće biti povreda ove godine i da takvih problema nećemo imati. Mislim da postoji šansa da svi budu tu."
Plejmejker Srbije je istakao da će sa svakim saigračem razgovarati, ako za to bude bilo potrebe, ali da to neće iznositi u javnost.
"Ako nešto treba sa nekim od saigrača da razgovaram, naravno da ću to uraditi, ali to će biti među nama. To je način na koji rešavamo stvari, ne činimo to javno."
Teodosić je 7. februara dobio otkaz u Los Anđeles klipersima i čitav drugi deo sezone će provesti bez profesionalne košarke – nešto na šta apsolutno nije navikao.
"Neobično je, nisam navikao na ovakvu situaciju. Potpuno je novo iskustvo za mene, ali se nadam i poslednje. Tako je – kako je. Dovoljno sam se odmorio i sada je vreme za rad. Moram da se koncentrišem na treninge, na košarku, da slobodno vreme pre pripreme iskoristim kako bih počeo na najbolji mogući način", zaključio je Teodosić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.