Temerin: Za sanaciju košarkaškog terena 3,23 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Temerin: Za sanaciju košarkaškog terena 3,23 miliona dinara

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez sastao se danas u Temerinu sa predsednikom Opštine Đurom Žigom, a nakon sastanka potpisan je ugovor o finansiranju programa za investiciono održavanje sportskog terena za košarku u OŠ "Petar Kočić" u Temerinu.

Sekretar Batez je istakao da je ova podrška u skladu sa prioritetima Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, a to je ulaganje u sportsku infrastrukturu u osnovnim i srednjim školama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Projekat sanacije podloge na košarkaškom terenu, vredan 3,23 miliona dinara, odobren je na javnom konkursu Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu za finansiranje posebnih programa – projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini.

"Reč je o projektu koji je definisan u partnerskom odnosu sa Opštinom Temerin. Svi projekti koje je ova lokalna samouprava podnela – bili su opravdani i ovo je prvi koji će biti realizovan. Nadam se da ćemo biti u mogućnosti da naredne godine, s obzirom na to da postoji velika potreba za sanacijom sportskih igrališta i hale, podržimo Opštinu Temerin, da bismo deci stvorili što bolje uslove za bavljenje sportom i nastavu fizičkog vaspitanja", izjavio je Vladimir Batez.

Predsednik Opštine Temerin Đuro Žiga zahvalio je pokrajinskom sekretaru za sport na brzoj reakciji jer je nakon nedavne posete sagledao realne potrebe za rekonstrukcijom određenih sportskih objekata u ovoj opštini.

Sastanku su prisustvovali članovi Opštinskog veća, predsednik Sportskog saveza opštine Temerin, Nedeljko Đukić  i direktorka OŠ "Petar Kočić", Aleksandra Mišković.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.