Tamara Vučić uručila poklone prvacima u Kuršumliji

Izvor: RTS, 03.Sep.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Vučić uručila poklone prvacima u Kuršumliji

Tamara Vučić obišla je opštinu Kuršumlija i tom prilikom uručila poklone učenicima koji kreću u prvi razred Osnovne škole "Drinka Pavlović".
Deci su uručeni pokloni s dodatnim sadržajem za učenje koje će im pomoći da lakše savladaju školsko gradivo.

Školi su donirana nastavna pomagala, kao što su interaktivna tabla, projektor, košarkaške table, odbojkaške mreže i lopte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />"Radujem se što sam imala priliku da se ponovo družim s najmlađima u Kuršumliji, kojima je pomoć nas odraslih u ovom periodu najvažnija". Želeli smo da prvi školski dan obeležimo u opuštenoj atmosferi i prijatnom druženju. Mališani su se najviše obradovali prigodnim poklonima u vidu osnovnog školskog pribora i sportskih rekvizita", izjavila je Tamara Vučić, poželevši prvacima srećan polazak u školu.

Tokom posete Kuršumliji, gospođa Vučić obišla je i petočlanu porodicu Stevanović sa tri devojčice u selu Zebice.
Ona je porodici Stevanović uručila pomoć u vidu bele tehnike, neophodnih prehrambenih namirnica kao i igračaka i slatkiša za decu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva dama Srbije s prvacima u Kuršumliji FOTO

Izvor: B92, 04.Sep.2019, 08:05

Kuršumlija -- Tamara Vučić obišla je opštinu Kuršumlija i tom prilikom uručila poklone učenicima koji kreću u prvi razred Osnovne škole "Drinka Pavlović"...Deci su uručeni pokloni s dodatnim sadržajem za učenje koje će im pomoći da lakše savladaju školsko gradivo...Školi su donirana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.