Super vest za sve košarkaške fanove: NBA TV – Novi kanal na Supernovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super vest za sve košarkaške fanove: NBA TV – Novi kanal na Supernovi

NBA TV dostupan je korisnicima "Super TV M" paketa

U susret novoj NBA sezoni, Supernova je pripremila super novitet koji će pre svega obradovati brojne ljubitelje košarke - novi sportski kanal "NBA TV", 24-časovnu digitalnu mrežu sa više od 200 NBA utakmica uživo i sa više od 1000 sati programa uživo na godišnjem nivou.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrhunskih zakucavanja, trojki i majstorskih rampi koje NBA igrači tradicionalno izvode na utakmicama, Supernova korisnici će na novom kanalu moći da prate i dokumentarce, emisije i serije o košarkašima, ali i priče o rivalstvima na parketu koja privlače pažnju javnosti.

U Supernova ponudi nalazi se svih pet Arena sport kanala na kojima će košarkaški fanovi uskoro moći da prate utakmice nove NBA sezone, dok ih na NBA TV-u čeka super ekskluziva u vidu jedne utakmice svakog kola koja će biti emitovana uživo.

koji je zajedno sa ostalim Supernova paketima i dalje na promotivnom periodu – 6 meseci za 1 dinar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.