Šta je lako u životu? Šta je lako u košarci?

Izvor: B92, 05.Dec.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta je lako u životu? Šta je lako u košarci?"

Dimitris Itudis, trener košarkaša CSKA Moskva, na poluvremenu utakmice sa Žalgirisom dao je interesantan komentar.

Košarkaši moskovskog CSKA na svom parketu dočekali su Žalgiris u 12. kolu Evrolige i na poluvremenu su vodili sa pola koša, 32:31.

Kako to obično biva u ovom takmičenju, treneri po okončanju prvog dvadesetominutnog perioda daju izjave novinarima koji su na parketu, reklo bi se po uzoru na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NBA ligu.

Tako je Dimitris Itudis prokomentarisao napeto prvo poluvreme posle kog je njegov tim, iako favorit, imao prednost od samo pola koša.

"Pronašli smo način da postignemo koševe u drugoj četvrtini, stvarno je teško. Šta je lako u životu? Šta je lako u košarci? Da li znate nešto što je lako u košarci?", kratak je bio Itudis.

Njegova ekipa je aktuelni evropski šampion i jedan od favorita za odlazak na završni turnir Evrolige.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Drama u Moskvi – CSKA u poslednjoj sekundi "srušio" Žalgiris

Izvor: B92, 05.Dec.2019

Posle 45 minuta košarke u Moskvi košem Majka Džejmsa u poslednoj sekundi košarkaši CSKA pobedili su Žalgiris rezultatom 85:82 u 12. kolu Evrolige...Uvodna četvrtina je šokirala sve košarkaške fanove, pošto smo posle 5 minuta igre videli samo 2 poena Žalgirisa i tek 6 poena CSKA...Verovali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.