Snažna poruka Đokovića: Zemlja košarke, i Mirotić naš čovek FOTO

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 08:21

Snažna poruka Đokovića: "Zemlja košarke, i Mirotić naš čovek" FOTO

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, porukom na Instagramu čestitao je srpskim košarkašima na neverovatnim uspesima u dve godine zaredom.

Srbija je pre godinu dana postala prva država u istoriji koja je u jednoj sezoni imala najkorisnije igrače regularnog dela sezone u tri najjače lige na svetu – u NBA (Jokić), Evroligi (Micić) i Evrokupu (Teodosić).

Godinu dana posle može da se pohvali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istim, ako ne i većim uspehom jer je Nikola Jokić ponovo MVP NBA, Vasilije Micić MVP finala Evrolige, Teodosić MVP finala Evrokupa, a Nikola Mirotić najkorisniji igrač ligaškog dela Evrolige.

"Drugi put zaredom najbolji košarkaši planete na tri najjača takmičenja dolaze iz Srbije. Prosto neverovatno! Zemlja košarke", napisao je Đoković na Instagramu:

"Nikola Mirotić (MVP ligaškog dela Evrolige) je takođe naš čovek", dodao je najbolji teniser sveta.

Ponos srpskog sporta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.