Skola držao časove košarke, Argentina u finalu Mundobasketa!

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skola držao časove košarke, Argentina u finalu Mundobasketa!

Imamo drugog finalistu Mundobasketa. U pitanju je neverovatna Argentina. Ekipu koju niko nije očekivao u završnici šampionata je šokirala sve svojom košarkom. Kvalitet su potvrdili i protiv Francuza koje su rutinski pobedili sa
POnovo je u centru pažnje bio legendarni Luis Skola. Teško postoje reči koje bi bile adektvatne da se pohvali igra košarkaša starog 39 godina. Protiv Francuza je rutinski ubacio 28 poena uz >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 13 skokova. Čas košarke!
Argentina u finalu igra protiv Španije koja je bila bolja od Australije.
Što se Francuza tiče oni nisu naplatili veličanstvenu partiju protiv Sjedinjenih Američkih Država u četvrtfinalu. Izgledali su emotivno ispražnjeni protiv Argentinaca koji su odigrali identično kao protiv Srbije. Timski, energično! Najprijatnije iznenađenje šampionata.
Uskoro opširnije . . .

The post Skola držao časove košarke, Argentina u finalu Mundobasketa! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.