Selektor Kari Pešić o mladim igračima i modernoj košarci na diskusiji u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2023, 14:13

Selektor Kari Pešić o mladim igračima i modernoj košarci na diskusiji u Nišu

U danu finala Kupa Radivoja Koraća, koji se 18. put održava u Nišu, u velikoj sali Univerziteta u Nišu u subotu, 18. februara će biti održana panel diskusija "Košarka – aktuelni trenutak" na kojoj će glavni govornik biti selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Kari Pešić.

Posebna pažnja na panelu biće data temama "Mladi igrači i njihov razvoj" i "Moderna košarka – tendencije". Glavni govornik biće selektor Srbije Svetislav Pešić, a govoiće i Miodrag >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Kocić, profesor košarke na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu i član Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije.

Ova panel diskusija je posvećena svim košarkaškim trenerima, pa ih pozivamo da se priključe - kažu u Košarkaškom savezu Srbije.

Početak je u subotu, 18. februara u 12 sati.

Diskusiju organizuju Košarkaški savez Srbije i Udruženje košarkaških trenera Srbije, zajedno sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, Studentskim kulturnim centrom i Regionalnim košarkaškim savezom istočne Srbija.

Kup Koraća je od 15. do 18. februara u hali "Čair" u Nišu, a kompleta karata više nema u prodaji. Grad Niš je obećao glamuroznu organizaciju Kupa, a za to je iz budžeta obezbeđeno 9 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.