Selektor Francuske prelomio posle poraza od Srbije i saopštio konačan spisak za Mundobasket

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Francuske prelomio posle poraza od Srbije i saopštio konačan spisak za Mundobasket

Selektor košarkaške reprezentacije Francuske Vensan Kole objavio je konačan spisak od 12 igrača koji će predstavljati “trikolore” na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini.
Kvota u MaxBetu na to da će Francuska da osvoji Mundobasket je 25.00.
Francuska je u utorak izgubila od Srbije sa 61:56, a posle tog meča Kole je saopštio konačan spisak putnika na Mundobasket.
Za Francusku >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će igrati: Frank Ntilikina, Amat Mbaje, Nikola Batum, Evan Furnije, Nando de Kolo, Vensan Poarije, Matjas Lesor,  Rudi Gober, Endru Albisi, Luj Laberi, Pol Lakomb i Aksel Tupan.
Francuska će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi G sa Nemačkom, Jordanom i Dominikanskom Republikom.

The post Selektor Francuske prelomio posle poraza od Srbije i saopštio konačan spisak za Mundobasket appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Francuska objavila spisak za Mundobasket

Izvor: B92, 27.Avg.2019

Selektor košaršake reprezentacije Francuske Vensan Kole odredio je kojih 12 igrača će biti deo tima koji će igrati na Mundobasketu u Kini...Srbija je u toku dana pobedila Francusku u prijateljskom susretu sa 61:56 i tako neporažena odlazi na Svetsko prvenstvo i nakon tog susreta, Vensan Kole je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.