Saopštenje KLS-a, ovoliko će zarađivati sudije u Super ligi!

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje KLS-a, ovoliko će zarađivati sudije u Super ligi!

Nije baš da se ne isplati biti sudija u najjačoj ligi u Srbiji.

Danas je dostavljeno medijima prvo saopštenje koje je doneto na sednici Predsedništva Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije.

Prva tačka su takse za službena lica, pa će tako sudije za utakmice KLS lige imati 12 hiljada dinara po utakmici, a za utakmice Super lige Srbije će imati 20 hiljada. Za polufinalne utakmice naknada će biti 30 hiljada dinara, a finalne utakmice će biti plaćene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 35 hiljada dinara.

Naknade za ostala službena lica su manja, a recimo da će statističari u KLS ligi imati 1500 dinara, u Super ligi 2000 dinara, za utakmice polufinala Super lige 2500 dinara, a za finale 3000 dinara.

Biće plaćeni i putni troškovi.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.