SJAJAN TEKST IZ SAD Srbija igra najbolju košarku na svetu, vredi zbog nje ustati u pola noći

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJAN TEKST IZ SAD Srbija igra najbolju košarku na svetu, vredi zbog nje ustati u pola noći

Dobro je poznato koliko su Amerikanci zatvoreni i svoju zemlju smatraju centrom planete. Zato, kada oni pohvale neku drugu državu, to obično privuče pažnju. A još kada priznaju da je neko bolji od njih u nekoj stvari za koju se smatra da samo oni znaju da rade…
Kvota u MaxBetu na pobedu mlade reprezentacije Srbije protiv vršnjaka iz Rusije je 2.95.
Zato vam prenosimo veoma interesantnu kolumnu koju je objavio prestižni američki portal Sports Ilustrejted. Dočekali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << smo i to, priznali su da u ovom trenutku Srbija igra bolju košarku od Sjedinjenih Američkih Država. Potpisnik te kolumne je novinar Džeremi Vu.
– Nikad ne znam da li je pošteno da svrstam neki drugi tim osim SAD kao favorita na međunarodnom takmičenju. Čak i kada je tim SAD nekarakteristično mlak. Međutim, ne znam da li mogu da kažem da je to odgovor kada pričam o Mundobasketu u Kini. Nisam se budio svake noći u 3.00 ujutru da bih gledao sve utakmice, ali mogu da kažem da je reprezentacija Srbije tim koji zaista morate da gledate.
Nije vest da je Srbija dobra, niti to da je ona glavna pretnja američkoj dominaciji. Čak i pored toga što su SAD odskočile pobedom nad Japanom i to što se Srbija i SAD ne mogu sastati pre same završnice turnira, moramo da priznamo da Srbi cvetaju. Nije šok ni to što se većina akcija zasniva na Nikoli Jokiću, Bogdanu Bogdanoviću i po potrebi Nemanji Bjelici i Bobanu Marjanoviću. Nisu ih pokolebale ni priče pre turnira o tome da su favoriti – oduvali su Angolu i Filipine, lako su savladali Italiju, i sve to su uradili na fascinantan način.
U nastavu teksta je Džeremi Vu američkim čitaocima pokušao da objasni ko su najveće pretnje iz redova “orlova”, a izneo je i neke fascinantne statističke podatke, koji su se kasnije promenili posle nove ubedljive pobede Srbije nad Portorikom.
Poenta ovog teksta je da Srbija trenutno igra najbolju košarku na svetu. Taj podatak sam zaslužuje pažnju. Bez obzira na to što je do kraja turnira ostalo još mnogo, Srbija je mnogo više od nadolazeće pretnje za SAD. Žele zlato i to je nešto što moramo da poštujemo. Sigurno je vredno ustajati rano, samo da bi gledali kako igraju – zaključio je novinar Sports Ilustrejteda.

The post SJAJAN TEKST IZ SAD Srbija igra najbolju košarku na svetu, vredi zbog nje ustati u pola noći appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

AMERIKANCI SAD I ZVANIČNO PRIZNALI: Srbija trenutno igra najbolju košarku NA SVETU! Drim tim u problemu! (FOTO)

Izvor: Kurir, 06.Sep.2019

Ugledni američki portal "Sports Ilustrated", oduševljen igrama reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini, piše da izabranici Aleksandra Djorđevića u ovom trenutku igraju najbolju košarku, čak ispred SAD.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.