SELEKTOR ĐORĐEVIĆ POHVALIO NAPORE I RAD KSS: Plaćeno je veliko osiguranje za Bogdanovića da bi trenirao sa Srbijom! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 08.Avg.2019, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELEKTOR ĐORĐEVIĆ POHVALIO NAPORE I RAD KSS: Plaćeno je veliko osiguranje za Bogdanovića da bi trenirao sa Srbijom! (KURIR TV)

Selektor košarkaške reprezetacije Srbije Aleksandar Đorđević, posle ubedljive pobede protiv Finske (95:75) u pripremnoj utakmici za Svetsko prvenstvo, rekao je da je njegov tim odgovorio na igru rivala na način na koji su planirali.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Đorđević: Moramo da shvatimo da tražimo igru iz odbrane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2019

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, posle ubedljive pobede protiv Finske (95:75) u pripremnoj utakmici za Svetsko prvenstvo, rekao je da je njegov tim odgovorio na igru rivala na način na koji su planirali..."Pre svega, hvala fantastičnoj publici, sjajna atmosfera i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.