ROMANTIČNI TEO! Srpski košarkaš čestitao Jelisaveti PRVU godišnjicu braka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROMANTIČNI TEO! Srpski košarkaš čestitao Jelisaveti PRVU godišnjicu braka (FOTO)

Presrećan što ima takvu ženu pored sebe.

Cela Srbija je bila na nogama kad su se pre ravno godinu dana stupili u brak proslavljeni košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin. Vešto su se skrivali od paparaca i očiju javnosti ali na kraju nisu uspeli da sakriju detalje najradosnijeg dana za sada.

SVI SU GLEDALI U MAMIN DEKOLTE: Luka Dončić stigao u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA, ali je gospođa Mirjam IZDOMINIRALA u Njujorku (VIDEO)

Žena mu je BOMBETINA, ali tek da vidite kakva mu je menadžerka (FOTO)

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on Jun 25, 2018 at 5:19am PDT

Svadbeno veselje upriličeno je u restoranu Topčiderac odakle i potiče slika koju je objavio košarkaš i tako čestitao Jelisaveti prvu godišnjicu braka.

Srećni par trenutno živi u Americi, gde Teodosić igra za Los Anđeles Kliperse.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON GODINU DANA BRAKA Jelisaveta i Teo sve iznenadili odlukom i jednom fotografijom

Izvor: Blic, 25.Jun.2018

Glumica Jelisaveta Teodosić i košarkaš Miloš Teodosić danas proslavljaju prvu godišnjicu braka, a tim povodom oboje su učinili nešto što nikad do sada nisu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.