Povukao se i poslednji od velike trojke San Antonija!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povukao se i poslednji od "velike trojke" San Antonija!

Legendarni as ne želi više da igra košarku.

Francuski 37-godišnji plejmejker Toni Parker rekao je zbogom aktivnom igranju košarke.

Četvorostruki osvajač NBA lige i šestostruki Ol-star igrač je odlučio da završi karijeru zbog činjenice da više ne može da igra na najvišem nivou.

"Mnogo emocija je uključeno u kraj moje košarkaške karijere. Bilo je to sjajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << putovanje koje nisam mogao da zamislim ni u najluđim snovima. Sve to što sam proživeo u NBA i sa reprezentacijom Francuske... Hvala vam na svemu", rekao je Toni Parker.

"Razmišljao sam, dosta faktora je uticalo na odluku. Znam da ne mogu više da budem onaj Toni Parker i da osvojim titulu. Dakle, to je odlučilo", rekao je on.

Toni Parker je igrao 17 godina za San Antonio, a ove sezone je u Šarlot Hornetsima gde je zvanično i okačio kopačke o klin.

Dakle, nakon Tima Dankana i Manua Đinobilija, povukao se i treći legendarni košarkaš koji je osvajao titule sa San Antonijom i koji je činio tu "veliku trojku".
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.