Potvrđeno, evo kad se Teo vraća na teren! Juče je bio na zadatku sa Pefijem... (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, evo kad se Teo vraća na teren! Juče je bio na zadatku sa Pefijem... (foto)

Da je Svetsko prvenstvo počelo malo kasnije, bilo bi drukčije sve...

Posle neuspeha naše košarkaške reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini, gde je osvojila peto mesto, mnogi su složni u oceni da bi sa Milošem Teodosićem u ekipi ''Orlovi'' ostvarili ciljeve - jednu od medalja i plasman na Olimpijske igre.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Nažalost, on zbog povrede stopala nije mogao da pomogne svojim drugovima na ''Mundobasketu'', ali iz Italije sada stižu dobre vesti kada je u pitanju njegov oporavak.

Sve se odvija prema očekivanju, pa je sportski direktor italijanskog Virtusa Luka Baraldi najavio Teodosićev skori povratak na teren.

''Uskoro će biti potpuno spreman i na terenu. Neće biti u sastavu za prve utakmice u novoj sezoni, ali hoće od početka oktobra'', istakao je Baraldi.

Nova sezona u Seriji A počinje 24. septembra, a Teodosić je, zajedno sa Stefanom Markovićem i Serhijom Rodrigezom uveličao jučerašnju zvaničnu promociju nove košarkaške sezone u Italiji.

-

View this post on Instagram

Presentazione Ufficiale @legabasketa Serie A del Campionato 2019/2020 🔥🤝 . Presenti all'evento i nostri @milosteodosic4 e @pefi31012 ! . Manca poco alla prima di campionato 👀🔥 . #FuocoNelCuore #TuttoUnAltroSport #LBA #RoadToGreatness #7dayseurocup

A post shared by Virtus Segafredo Bologna (@virtussegafredobologna) on Sep 17, 2019 at 10:39am PDT
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.