Pokušao sam da ne pričam sa Saletom u naredna 24 sata i teško mi je VIDEO

Izvor: B92, 30.Avg.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pokušao sam da ne pričam sa Saletom u naredna 24 sata i teško mi je" VIDEO

Centar Angole Janik Moreira verovatno najbolje poznaje srpsku košarku od svih igrača afričke selekcije.

Moreira je igrao za italijanski Virtus koji je u drugom delu prošle sezone predvodio selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

"Pokušavao sam da ne pričam s njim u naredna 24 sata. Sada sam pokušao da samo prođem pored njega pa je on rekao: "Šta, ne pričaš sa mnom?" Teško je, volim ga i mnogo ga poštujem. Mnogo sam naučio tokom četiri meseca dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam sarađivao s njim. On je jedan od najboljih trenera s kojima sam radio. Činio me boljim svakog dana", rekao je Fereira.

Iako je radio sa Đorđevićem, Moreira nije ništa savetovao svog selektora.

"Ne. Svako treba da radi svoj posao. Ja imam svoj domaći i koga čuvam. Nije mi ni rekao nešto posebno što može da napravi razliku. Mi se koncentrišemo da igramo što bolje, da napredujemo svakog dana. Biće veoma teška utakmica. Šta god da se dogodi moramo se fokusirati na sledeću utakmicu".

Moreira će imati posebno težak posao da parira centrima Srbije.

"Pokušavamo da igramo brzo, da vršimo pritisak preko celog terena. Videćemo, biće veoma teško. Srbija ima sjajne bekove i centre. Znam da će verovatno pokušati da forsiraju igru u reketu, da tako poentiraju. Biće to veliki test za nas. Utakmica traje 40 minuta, svašta može da se dogodi. Ali ne verujem da će Saša dozvoliti tako nešto. Mislim da će pokušati da pošalju poruku svima. Takva je igra. To ćemo pokušati i mi".
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Centar Angole izbjegava Đorđevića: Pokušao sam da ne pričam s njim

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2019

Centar Angole Janik Moreira vjerovatno najbolje poznaje srpsku košarku od svih igrača afričke selekcije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.