Počela prodaja karata za košarkaški meč Srbije i Belgije u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2022, 04:31

Počela prodaja karata za košarkaški meč Srbije i Belgije u Nišu

Ulaznice za meč košarkaških reprezentacija Srbije i Belgije koji će biti igran 3. jula u hali "Čair" u Nišu su u prodaji. Cene karata su od 400 do 5.000 dinara, a prodaja je online i mogu se kupiti preko sajta Tickets.rs.

Karte za tribine su po 400 dinara, za deo ispod semafora 600, za parter treba odvojiti od 800 do 1.000 dinara. Loža je 1.500, a počasna mesta pored terena od 3.000 do 5.000 dinara.

Košarkaška reprezentacija 25. juna stiže u Niš gde će obaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 10-dnevne pripreme za mečeve protiv Letonije u Rigi (30. jun) i Belgije u "Čairu" (3. jula). Proveru forme košarkaša obaviće reprezentacija Bugarske kontrolnom utakmicom 26. juna u hali "Čair", ali će taj trening biti zatvoren za javnost.

Meč sa Belgijom je 3. jula u 21 sat.

Na četiri odigrane utakmice do sada, tim Srbije ima 3 pobede i jedan poraz, a naredne dve utakmice su od velike važnosti pred drugu fazu kvalifikacija jer se ostvareni rezultati prenose u novoformiranu grupu u kojoj će Srbija, Letonija i Belgija odmeriti snage sa timovima Grčke, Turske i Velike Britanije.

Od tih šest timova, samo tri će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo koje je sledeće godine u Indoneziji, Japanu i na Filipinima.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.