Pitali ste se kako je ispao problem sa Zvezdinim dresovma? Evo odgovora!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitali ste se kako je ispao problem sa Zvezdinim dresovma? Evo odgovora!

Ovaj detalj čini posebnim večerašnji dvoboj Partizana i Zvezde.

Ljubitelji košarke su danas sa nestrpljenjem iščekivali derbi devetog kola ABA lige, između Partizana i Crvene zvezde (71:77), a kada je utakmica počela, mnogi gledaoci, pa i komentatori na TV ''Arena Sport'' bili su iznenađeni zbog čega su obe ekipe u meč ušle u pretežno belim dresovima.

Da sve bude zanimljivije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezda je u poluvremenu promenila dresove, pa je u drugih 20 minuta igrala u opremi na kojoj je dominirala crvena boja.

Kako je došlo do propusta?

Naime, tek pred sam početak utakmice u Zvezdi su shvatili da su poneli pogrešnu garnituru dresova, pa je odmah poslat taksi da se do poluvremena  dopreme odgovarajući, crveni dresovi iz ''Basketlenda'', saznali smo večeras u ''Pioniru'' posle derbija.

A s obzirom kako je Zvezda odigrala u drugom poluvremenu, jasno je da su joj ovi, crveni dresovi, bili talični. Podsetimo, Partizan je na poluvremenu vodio sa 41:38, Zvezda je u finišu mča imala i ''plus 13'' - 77:64, da bi crno-beli uspeli da ublaže poraz i razliku svedu na ''minus šest''.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lalatović: Nišlije da budu ponosne, Zvezda je viši nivo

Izvor: RTS, 25.Nov.2018

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović posle remija 2:2 protiv Crvene zvezde izjavio je da su Nišlieje protiv učesnika Lige šampiona pokazale da su izrasle u ozbiljan tim. . Derbi meč na niškom Čairu završen je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.