PROTIVNICIMA SERVIRAJU PORAZE KAO PLJESKAVICE Ameri nastavljaju sa pohvalama!

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTIVNICIMA SERVIRAJU PORAZE KAO PLJESKAVICE Ameri nastavljaju sa pohvalama!

Sve je više Amerikanaca koji veličaju snagu košarkaške reprezentacije Srbije.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Brojni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mediji u SAD hvale Saletove “orlove”, ali isto čine i pojedinci.
Mikal Tompson, otac zvezde Golden Stejta Kleja Tompsona, imao je naročito zanimljiv opis igre srpskih košarkaša.
Srbija servira poraze svojim protivnicima kao što serviraju pljeskavice… razbijaju timove sa 40 razlike… 40! – poručio je Mikal Tompson, nekadašnji as Lejkersa i dvostruki šampion NBA lige, pritom napisavši reč “pljeskavica” na srpskom jeziku!
Dalje reči su suvišne…

The post PROTIVNICIMA SERVIRAJU PORAZE KAO PLJESKAVICE Ameri nastavljaju sa pohvalama! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.