MILIONI OD DRŽAVE: Vidite koliko para su dobili Zvezda, Partizan i ostali kao pomoć zbog poteškoća izazvanih pandemijom korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 13:02

MILIONI OD DRŽAVE: Vidite koliko para su dobili Zvezda, Partizan i ostali kao pomoć zbog poteškoća izazvanih pandemijom korone

Da se prebrodi kriza.

Sport trpi velike posledice zbog pandemije korona virusa, a to se odnosi i na košarku koja se suočila sa brojnim problemima.

Takav je slučaj i sa srpskim košarkaškim klubovima koji su i u regularnim uslovima imali mnogo poteškoća sa finansijama, pa je Srbija zbog toga u vrhu liste zemalja po broju tužbi igrača BAT-u zbog neisplaćenih ugovora.

Šokantan poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Švajcarske upalio je crvenu lampicu među košarkašima Srbije koji će večeras (18.00) probati da se „izvade“ protiv domaćina Finske. Kvota na Orlove je 1,30, a na pobedu s više od 7,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Finska.

Zbog toga su čelnici Vlade Srbije odlučili da pomognu srpskim klubovima značajnom finansijskom pomoći.

Zahvaljujući tome će svi klubovi iz Košarkaške lige Srbije dobiti pomoć od 5,5 miliona dinara.

Sa druge strane, klubovi Druge lige dobiće po milion dinara pomoći kako bi se lakše izborili sa krizom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.