Otkazane pripreme košarkaša Srbije

Izvor: RTS, 23.Jun.2020, 00:49

Otkazane pripreme košarkaša Srbije

Seniorska košarkaška reprezentacija Srbije ipak neće u četvrtak putovati na Kopaonik, pošto je pripremni kamp otkazan.
Košarkaški savez Srbije je u dogovoru sa stručnim štabom i medicinskim timom "A" reprezentacije u ponedeljak kasno uveče doneo odluku da usled povećanog rizika od zaraze igrača koronavirusom, otkaže trening kamp >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je trebalo da se održi od 25. juna do 5. jula.

Kako se navodi, tu odluku KSS je doneo pre svega vodeći računa o bezbednosti igrača, sa željom da reprezentativce ne izlaže nikakvom riziku od eventualne zaraze koronavirusom.
Prema još nepotvrđenim informacijama, jedan igrač sa juče objavljenog spiska kandidata za nacionalni tim je zaražen koronavirusom.
Navodno, reč je o mladom Stefanu Đorđeviću iz FMP-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Otkazane pripreme košarkaša Srbije zbog rizika od zaraze

Izvor: Radio 021, 23.Jun.2020

Seniorska košarkaška reprezentacija Srbije ipak neće u četvrtak putovati na Kopaonik, pošto je pripremni kamp otkazan...Košarkaški savez Srbije je u dogovoru sa stručnim štabom i medicinskim timom "A" reprezentacije u ponedeljak kasno uveče doneo odluku da usled povećanog rizika od zaraze...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.