Izvor: RTS, 20.Jun.2021, 08:13

"Orlovi" kompletiraju košarkaški dan na RTS-u

Košarkaši Srbije igraju poslednji meč na ovogodišnjem Akropolis kupu protiv domaćina Grčke. Srbija i Grčka sastaju se u borbi za trofej od 19 časova, uz direktan prenos na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
"Orlovi" su počeli pripreme za ono što ih čeka, a to je kvalifikacioni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << turnir za Olimpijske igre u Beogradu.

Selektor Igor Kokoškov počeo je polako da sklapa kockice, reprezenztacija je prvo bila bolja od Portorika, a ona je demolirala Meksiko.
Grčka je takođe savladala obe navedene selekcije, pa će pobedniku ovog duela pripasti i zvanje najboljeg na tradicionalnom Akropolis kupu u Atini.
Utakmicom muške selekcije biće kompletiran košarkaški dan na RTS-u, pošto će prethodno naš najbolji ženski tim igrati protiv Crne Gore na Evropskom prvenstvu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Treća audicija za kvalifikacije: Kokoškov testira protiv Grčke, Pitino odmarao četvoricu za derbi

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2021

Po povratku u Beograd Srbiju čeka još jedan duel s Meksikom, u međuvremenu se čekaju najveće zvezde..Poslednji dan tradicionalnog pripremnog turnira Akropolis kup donosi ujedno i najveću poslasticu. Derbi susret između krnjih sastava Srbije i Grčke (RTS, 19.00) bar donekle bi trebalo da razjasni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.