Odloženo suđenje košarkašu sa Jamajke za 21. januar

Izvor: Press, 27.Nov.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđenje košarkašu sa Jamajke za 21. januar

Suđenje je odloženo za 21. januar 2014, kada bi trebalo da se nastavi dokazni postupak saslušanjem svedoka.
Frend, koji je igrao za košarkaški klub "Metalac", u sud je došao iz kućnog pritora sa elektronskom narukvicom oko noge.
Jamajčanin je prethodno u pritvoru proveo 10 meseci. Na teret mu se stavlja da je izvršio krivično delo "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja".
Frend je na Dragutinovićevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << naleteo svojim "škodom fabijom" u zoru 2. novembra 2012. dok je izlazila iz taksija u centru Beograda, na uglu Francuske i Ulice cara Dušana.
U taksiju je sa nastradalom devojkom bila je i njena sestra bliznakinja Jovana.
Frend je, kako su preneli mediji, u trenutku sudara bio pod uticajem alkohola, sa 0,98 promila alkohola u krvi, i odmah je uhapšen.
Jamajčanin je prethodno mesec dana igrao za "Metalac", a dva dana pre nesreće rastao se sa Valjevcima i u Beogradu čekao let za Španiju kako bi se priključio Valjadolidu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.