Od naredne sezone gradski košarkaški derbi između KK “Zicer” i KK “Bor-RTB”

Izvor: Bor030.net, 05.Sep.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od naredne sezone gradski košarkaški derbi između KK “Zicer” i KK “Bor-RTB”

Do sada su to bili klubovi koji su igrali dva različita ranga takmičenja, a od sada su i rivali u Drugoj srpskoj regionalnoj ligi “Istok”. Tako se trenutno može opisati stanje između mlađeg KK “Zicer” i starijeg KK “Bor-RTB”. Nakon loše sezone i ispadanja iz Prve srpske regionalne lige “Istok”, KK “Bor-RTB” pridružio se KK “Zicer” u nižem rangu takmičenja. To će značiti da ćemo naredne sezone biti u prilici da gledamo prvi borski košarkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << derbi.

Košarkaši KK “Bor-RTB” nakon loše sezone u Prvoj srpskoj regionalnoj ligi “Istok” ispali su u rang Druge srpske regionalne lige u kojoj je KK “Zicer” ostvario zapažene rezultate u prethodnoj sezoni, ne izgubivši nijednu utakmicu kod kuće zauzevši 4. mesto na tabeli.

S obzirom na takvu situaciju, Borani će biti u prilici da u narednim mesecima odgledaju čak 4 utakmice između ova dva kluba i navijaju za klub koji im je draži.

Za sada jedina činjenica koja može da ugrozi takmičenje ova dva kluba jesu finansije.

Opština Bor je raspisala Konkursa za finasiranje sporta za period jul – decembar po čijem se završetku očekuje da finansijska situacija borskih klubova bude izvesnija.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

DERBI ISTOKA: “Bor” u nedelju dočekuje “Timok”

Izvor: Bor030.net, 05.Sep.2015

Fudbaleri “Bora” dočekaće u nedelju ekipu zaječarskog “Timoka” u derbi utakmici četvrtog kola Prve srpske lige “Istok”...Najpoznatiji klubovi iz najvećih mesta istočne Srbije dozvolili da posle tri utakmice ovogodišnjeg prvenstva budu u zoni ispadanja...Loš utisak koji su ostavili...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.