Od igrača koji blokira Lebrona do čoveka koji ne zna da igra košarku

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Od igrača koji blokira Lebrona do čoveka koji ne zna da igra košarku"

Krilo Portland Trejl Blejzersa Mario Hezonja ove sezone igra svoju najslabiju košarku od kada je u NBA ligi.

On prosečno beleži 4,3 poena, 0,9 asistencija i 4,4 skoka po meču i deluje kao da se uklopio u "sivilo" svoje ekipe, koja ima skor 11-16.

Na tviter nalogu, koji okuplja navijače Portlanda, moglo je da se nađe pregršt negativnih komentara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na račun hrvatskog košarkaša.

"Hezonja je verovatno najgori NBA igrač kojeg sam u životu video. Zar ništa ne može da uradi kako treba?", napisao je jedan od navijača.

"Čoveče, Mario Hezonja se od igrača koji je u Njujorku ostvarivao tribl-dabl i blokirao Lebronov šut za pobedu, u Portlandu pretvorio u čoveka koji ne zna da igra košarku", napisao je jedan korisnik.

Ovi komentari navijača pojavili su se nakon tesne pobede Portlanda u Finiksu (111:110), a rasprave o njegovoj igri vode se već neko vreme.

Takođe, navijači Trejl Blejzersa imaju zamerke na trenera Terija Stotsa, koji Hezonju ubacuje pre rukija Nasira Litla.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.