OSTALO JE MANJE BITNO Zbog sina promenio zivot iz korena

Izvor: medio.rs, 10.Jun.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTALO JE MANJE BITNO Zbog sina promenio zivot iz korena

Košarkaškom asu Nikoli Pekoviću je sin Fedor postao glavna preokupacija, pa je zbog njega odličio da promeni neke stvari u svom životu.

Naime, dok je Peković obavljao funkciju predsednika Košarkaškog kluba Partizan početkom godine stigle su lepe vesti da se njegova supruga Violeta porodila u Pljevljima i na svet donela njihovo prvo dete.

Od tada nekadašnji sportista sve više vremena je provodio >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sa porodicom ne želeći da propusti nijedan bitan trenutak u odrastanju dugoželjenog sina, te je njegova karijera dosta trpela zbog toga.

Mediji su juče preneli kako se Nikola povukao sa mesta predsednika Partizana i kako će se ubuduće posvetiti klubu Rudar iz Pljevlja. Tako će moći da spoji i posao i porodičan život pa niko neće morati da trpi i podnosi odricanja.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.