Novo Zvezdino saopštenje - I zadovoljstvo i žaljenje, a šta počinje već od danas?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 18:20

Novo Zvezdino saopštenje - I zadovoljstvo i žaljenje, a šta počinje već od danas?

Crveno-beli se ponovo obratili javnosti, ovoga puta posle odluke o otkazivanju sezone u Superligi Srbije.

Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je danas zadovoljstvo jedinstvom prilikom donošenja odluke o otkazivanju Superlige Srbije.

"Zvezda i ovoga puta iskazuje zadovoljstvo velikim jedinstvom klubova koji su kao što je to bio slučaj tokom glasanja na Skupštini ABA lige, shvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ozbiljnost situacije i činjenicu da igrači nisu trenirali više od dva meseca", navodi se u saopštenju Zvezde.

Predsedništvo Košarkaške lige Srbije odlučilo je većinom glasova da se otkaže Superliga i da šampion ne bude proglašen.

Tom odlukom je takmičarska sezona za Zvezdu zvanično završena, pošto su prethodno otkazane Evroliga i regionalno takmičenje.

"Naš klub još jednom izražava žaljenje jer ona zbog objektivnih okolnosti i 'više sile' nije mogla da bude završena na terenu, gde je naš klub imao velike ambicije i branio titule u dva takmičenja", dodaje se iz Zvezde.

Crvena zvezda je istakla da već od danas kreće sa pripremama za "izuzetno zahtevnu sezonu" koja je očekuje i da će o svim koracima javnost biti blagovremeno obaveštena.

-
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.