Nekada najveći košarkaški talenat Srbije otišao u Tursku (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Okt.2016, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada najveći košarkaški talenat Srbije otišao u Tursku (VIDEO)

Foto: Profimedia

Iskusni srpski internacionalac Nemanja Aleksandrov (29, 211 cm) odselio se iz Oldenburga, gde je proveo tri godine i potpisao za turski Gacijantep.

Nekada najveći talenat naše košarke, reprezentativac naše zemlje, učesnik Eurobasketa 2007, dolazi u tursku ekipu umesto Markusa Hejslipa, koji će zbog povrede najmanje dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << meseca biti van parketa.

Aleksandrov je svojevremeno, 2003. godine bio izabran za najboljeg mladog sportistu Srbije. Ipak, teške povrede su ga poremetile da napravi karijeru kakvu su mnogi stručnjaci verovali da će napraviti, i da će igrati u NBA ligi.

Tokom karijere je igrao za FMP, Crvenu zvezdu, Olimpiju, Skavolini, Pepinster, Manresu, Oldenburg i sada Gacijantep.

Priliku za debi Aleksandrov bi mogao da dobije u subotu, protiv Karšijake ili narednog vikenda, kada će Gazijantep gostovati Darušafaki, upravo rivala Crvene zvezde u prvom kolu Evrolige.

Pogledajte i neke od poteza Nemanje Aleksandrova:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.