Napredak i Zdravlje otvaraju novo kolo Druge lige

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak i Zdravlje otvaraju novo kolo Druge lige

Pretposlednje kolo Druge košarkaške lige aleksinački Napredak igraće u Vrbasu, dok će leskovačko Zdravlje dočekati Zemun i to u petak. Niški Konstantin ima meč u subotu sa drugoplasiranom Kolubarom, a Piroćanci igraju sa Proleterom u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Zrenjaninu tek u ponedeljak.

Lider na tabeli trećeg ranga takmičenja i ekipa koja je obezbedila plasman u Košarkašku ligu Srbije aleksinački Napredak pokušaće da nastavi niz od 4 pobede gostovanjem Vrbasu, ekipi koja zauzima 11. poziciju.

Utakmica počinje u petak, 5. aprila od 19 sati.

U isto vreme u Leskovcu četvrtoplasirana ekipa Zdravlja dočekuje Zemun, devetoplairani tim Druge lige.

Niški Konstantin ima najteži zadatak jer u subotu, 6. aprila od 20:30 dočekuje drugoplasiranu Kolubaru. Meč se igra u sali Osnovne škole "Dušan Radović".

Piroćanci preskaču dane vikenda pošto igraju tek u ponedeljak, 8. aprila od 19 sati. Pirot tada gostuje Proleteru u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zemunci “na noge” Zdravlju

Izvor: JUGpress.com, 04.Apr.2019

LESKOVAC..KK „ZDRAVLJE“ – KK „ZEMUN FITOFARMACIJA“ ZEMUN..U SRC „Dubočica“ u petak od 19 časova odigraće se utakmica 25. kola Druge lige u kojoj košarkaši Zdravlja dočekuju KK „Zemun Fitofarmacija“ iz Zemuna. Trener Leskovčana Marko Dimitrijević očekuje pobedu kojom bi se obezbedilo...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.