Napredak dočekuje Zlatibor i priželjkuje epilog meča u Čajetini

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2020, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak dočekuje Zlatibor i priželjkuje epilog meča u Čajetini

Jednu od dve pobede neophodne da osigura plasman u Superligu KK Napredak imaće šanse da ostvari pred svojim navijačima u aleksinačkoj Sportskoj hali, a protiv petoplasiranog Zlatibora iz Čajetine. Utakmica je zakazana za utorak, 25. februar.

Zlatibor je pre tri sezone ušao u Košarkašku ligu Srbije, od tada je redovan učesnik Superlige, a osigurao je plasman i ove. Nalazi se na 5. poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa 35 bodova - pet bodova daleko od zone onih koji ne idu dalje, što je nenadoknadivo za preostala četiri kola Košarkaške lige Srbije.

Napredak je, sa druge strane, na samoj granici - dva boda prednosti u odnosu na prve pratioce Dunav iz Starih Banovaca i Metalac iz Valjeva daju mu kakvu-takvu sigurnost. Ipak, ostalo je još da se igra, pa se ne može reći da je debitant u KLS-u osigurao isto zvanje i u najjačem domaćem takmičenju.

U prvom duelu dva tima ove sezone Aleksinčani su slavili u Čajetini, a meč je bio neizvestan do poslednjih sekundi.

Utakmica počinje u 18 sati, a ulaz je 150 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.