Nakon višegodišnjeg života u Americi, Milan se vratio u Srbiju i zbog onoga što je uradio oduševio je Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon višegodišnjeg života u Americi, Milan se vratio u Srbiju i zbog onoga što je uradio oduševio je Srbiju

Milan Vujičić je FIBA košarkaški trener i magistar nauka u sportu i rekreaciji, sa internacionalnim iskustvom.

Nakon dugogodišnjeg boravka u Americi, 2015. godine odlučio je da se vrati u Srbiju i započne jednu zdravu, pozitivnu i humanu priču. Osnovao je Košarkaški klub Shooter, koji sklanja klince sa ulice, uči ih timskom duhu, trudu, samopouzdanju i prijateljstvu. Klinci koji ne mogu sami da priušte treninge, oni ih u Shooteru dobijaju besplatno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sa Milanom smo pričali o inkuliziji, promenama, ljubavi prema košarci i tome da nikad ne treba da odustanemo.

Promena kao timski sport predstavlja ideju, motiv i princip prema kojem određeni pojedinci ili grupe, kroz kolektivni i timski duh donose promene, kako u svom životu, tako i u svojoj lokalnoj zajednici ili u aktivnostima od šireg društvenog značaja i na širem kulturnom planu. Osnovna dinamika tih promena je kreativan rad u usko specijalizovanim oblastima njihovog delovanja. Time oni predstavljaju svetli primer unutar zajednice u kojoj se nalazimo, cilj kojem treba da stremimo. Ovakvi pojedinci i organizacije predstavljaju fokus globalne adidas kampanje “Change is a team sport” koja se realizuje povodom 50 godina postojanja legendarnog Superstar modela patike.

Ovde saznajte više o projektu i ujedno nominujte vašu Superstar priču! Opišite nam ukratko ko su primeri pojedinca ili grupa koji vas inspirišu i čijim delovanjem dolazi do pozitivnih promena u društvu. Svake nedelje adidas i NOIZZ nagradiće najinspirativniju priču kultnim Superstar patikama, dok će se po završetku projekta odabrati najbolja priča, čiji će junaci i junakinje dobiti priliku da svojom pričom ispirišu mnoge na završnom Superstar događaju u Beogradu!

Želimo da čujemo vašu priču.

Posetite adidas Superstar sajt.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.