Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE KAZNE: Vujošević sam plaća više nego Zvezda i četvorica igrača zajedno!

Rukovodstvo Košarkaške lige Srbije puni kasu. Trener Partizana Duško Vujošević moraće da plati 304.000 dinara zbog nesportskog ponašanja za vreme i posle prve utakmice finala plej-ofa Superlige. Kažnjena je i Zvezda kao organizator meča, a zbog nesportskog ponašanja navijača morati da plati 80.000 dinara.

Vujošević je kažnjen sa 24.000 dinara zbog ponovljene tehničke greške. Dodatnih 280.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dinara moraće da plati zbog kako je prezizirano „izuzetno nekorektnog javnog kritikovanja sudija i drugog kluba i igrača.“
dodaje se još i da je Vujošević javnim komentarisanjem ozbiljno urušio ugled zajedničkog takmičenja.
kažnjeni su i igrači. Milan Mačvan i Dragan Milosavljević će zbog tehničke greške morati da plate po 24.000 dinara, a Saša Pavlović i Nikola Kalinić zbog ponovljene tehničke po 48.000.
Drugi meč finalne serije igra se u ponedeljak od 21h. Zvezda je prvu utakmicu dobila sa 78:64.
The post NOVE KAZNE: Vujošević sam plaća više nego Zvezda i četvorica igrača zajedno! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.