NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI SRBIJU Deklasiran i Novi Zeland

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI SRBIJU Deklasiran i Novi Zeland

Ništa novo u košarkaškom taboru Srbije. Nova pripremna utakmica i nova ubedljiva pobeda. Izabranici Aleksandra Đorđevića rutinski su nadigrali Novi Zeland sa 88:78. Ostalo je da odigramo još jednu utakmicu protiv Francuza pre početka Mundobasketa.
Kvota da Srbija postane šampion u Kini je 5,25 u MaxBetu
Utakmica protiv Novog Zelanda nije donela uzbuđenje. “Orlovi” su već u prvoj deonici napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dvocifrenu prednost koju su do kraja meča bez većih problema održavali.
Skoro svi koji su bili na parketu su odigrali sjajno, a posebno uočljiva je bila saradnja Bobana Marjanovića i Nikole Jokića. Selektor Đorđević je iskoristio ovu utakmicu da pokuša da uigra varijantu sa dva visoka igrača. Protiv Novozelanđana je to izgledalo izvanredno pa ne bi bilo iznenađenje da vidimo sličnu postavu i na Svetskom prvenstvu.
Najefikasniji na meču bnio je Nikola Milutinov sa 19 poena, dok je Boban Marjanović upisao 17 poena, 13 Jović, Gudurić je upisao 9, a Simonović 8 poena.
Vladimir Lučić nije bio u protokolu jer se i dalje oporavlja od povrede, dok su odmor dobili Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica i Bogdan Bogdanović.

The post NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI SRBIJU Deklasiran i Novi Zeland appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SPUSTIO MU ROLETNU: Pogledajte FANTASTIČNU blokadu Jovića nad Dilejnijem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019

Maestralan potez srpskog reprezentativca...Košarkaška reprezentacija Srbije nastavila je sa pobedama na pripremama za predstojeći Mundobasket, koji za nekoliko dana startuje u Kini...Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića savladali su Novi Zeland 88:78, a u mnoštvu maestralnih poteza, pažnju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.