“NASTAVIĆEMO TRADICIJU RADA U VRHUNSKIM USLOVIMA” Počinje 28. sezona kampa YUBAC, Vidačić novi direktor

Izvor: 011vodič.com, 01.Jul.2019, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“NASTAVIĆEMO TRADICIJU RADA U VRHUNSKIM USLOVIMA” Počinje 28. sezona kampa YUBAC, Vidačić novi direktor

Foto: YUBAC / Promo Košarkaški kamp YUBAC, čiji je “Blic” medijski sponzor, ulazi u 28. sezonu sa novim direktorom. Dragoljub Ljuba Vidačić je posle 27 godina zamenio Milana Opačića, osnivača i vlasnika, na ovoj funkciji. YUBAC okuplja veliki broj dece i trenera iz Srbije i inostranstva, lider je među kampovima u Evropi i dolazak Ljube Vidačića na na mesto direktora svakako je veliki za ovaj kamp. To se svakako da zaključiti na osnovu onoga što je Vidačić uradio tokom igračke >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << karijere, ali i posle nje. Vidačić ima velike košarkaške kvalitete, jer je igrao u Crvenoj zvezdi, Partizanu, Hemofarmu, bio je u inostranstvu i ima osvojene titule u prvenstvu i Kupu. Što se tiče njegovih trenerskih kvaliteta, radio je sa Svetislavom Pešićem, vodio je Bosnu, mladi tim Crvene zvezde, kao i mladu reprezentaciju, u kojoj je sarađivao sa Nedovićem, Gagićem, Radisavljevićem. Foto: YUBAC / Promo Pozdrav Dragoljuba Vidačića i Milana Opačića Ljudi iz kampa YUBAC poručuju šta je ono što Dragoljuba Vidačića preporučuje na novu funkciju. – Ima izuzetne ljudske kvalitete, jer je odličan pedagog, vaspitač, omiljen je saigrač i kolega, što je posebno važno za roditelje gde šalju decu, ali je i igračima bitno ko će ih trenirati. Ima veliko iskustvo u radu i organizaciji YUBAC-a, jer je bio promoter od prvog dana, demonstrator je i trener “Game” kampa. Doneće našem kampu nove ideje, koristiće najnovije metodologije i tehnologije u radu koje koriste vrhunski univerziteti i NBA timovi. Pokušaće da kroz poznanstvo dovede igrače na YUBAC, pa će deca najviše naučiti od njih, jer zapravo nemaju priliku da ih vide uživo – dodao je Opačić. Vlade Đurović će biti saradnik YUBAC-a na Pro kampu, Jovica Arsić na šuterskom, Zoran Sretenović na kampu za bekove, a Dragan Vuković na kampu za devojke. Foto: YUBAC / Promo – Očekujemo punu angažovanost i […] More
The post “NASTAVIĆEMO TRADICIJU RADA U VRHUNSKIM USLOVIMA” Počinje 28. sezona kampa YUBAC, Vidačić novi direktor appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.