Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020, 08:27

NAJAVA DANA (ponedeljak): Miks fudbala, košarke i stonog tenisa

Pogledajte pregled najatraktivnijih mečeva koji nas očekuju

ARARAT JEREVAN – URARTU 16.30

(Fudbal, Jermenija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Teško je pronaći favorita u meču Ararat Jerevan - Urartu. Domaćin, koga sa klupe vodi nekadašnji ruski reprezentativac Igor Kolivanov, duže vreme je bio lider Premijer lige, a trenutno je na 5. mestu sa pet bodova manje od imenjaka. Urartu, nekadašnji Banants, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije se istakao sjajnim nastupima u pripremnom delu, a na sve to nastupiće bez glavnog trenera, koji nije uspeo da se vrati u zemlju za nastavak prvenstva.

DUKLA PRAG – JIHLAVA 18.00

(Fudbal, Češka 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jihlava je bila u naletu do prekida sezone, zabeležila je sedam mečeva bez poraza, od toga četiri pobede, ali je korona virus prekinuo. Svakako će pokušati da nastavi trku sa Pardubicama i Brnom za direktan plasman u viši rang, ali je po povratku čeka petoplasirana Dukla koja preti da se umeša u borbu. Ima samo četiri manje, te bi u slučaju trijumfa prišla samo na bod današnjem rivalu. Međutim, međusobni susreti ne idu joj u korist, na zvaničnim mečevima slavila je samo jednom u poslednjih pet navrata.

FO HIEN – TAN HOA 12.00

(Fudbal, Vijetna kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jedini put ova dva tima sastala su se prošle sezone u meču za mesto u prvoj ligi. Slavio je Tan Hoa minimalnim rezultat i zadržao status prvoligaša, dok je Fo Hien i pored dobrih partija ostao u drugoj ligi. Prvenstvo u nižem rangu nije još uvek počelo, zbog čega je teško reći ko je u boljoj formi, ali uvek možete da odigrate na mali broj golova, pošto su na dva meča Tan Hoa u eliti viđena samo dva gola.

BIN FUOK – DAK LAK 12.00

(Fudbal, Vijetnam kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Duel dva drugoligaša koje u prvenstvu deli sedam bodova, ali i pet mesta na tabeli. Trećeplasirani Bin Fuok je samim tim i favorit, pogotovu jer mu kod kuće ide odlično u poslednje vreme – samo dva poraza na poslednjih deset mečeva – dok je Dak Lak u istom periodu samo jednom slavio na strani. Poslednjih pet međusobnih susreta donele su po jednu pobedu i tri remija.

HONG LIN HA TIN – TAJ NIN 13.00

(Fudbal, Vijetnam kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Iako je domaćin prvoligašku sezonu startovao sa dva poraza, koliko-toliko je spremniji od gosta kome takmičenje u drugoj ligi još uvek nije počelo. Na sve to, Hong Lin je svaki put slavio protiv današnjeg protivnika – odigrali su četiri meča – i samo jednom je primio gol. Razlika je očigledna.

TAIJUAN Ž – ČUNGVA 13.00

(Košarka žene, Tajvan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kako liga broji samo četiri tima, dve ekipe su se već dva puta sastajale ove sezone i svaka je upisala po jednu pobedu. Sa preostalim ekipama nešto uspešnija je ekipa Taijuana koja ima pobedu više od današnjeg protivnika - tri, u odnosu na dve Čungve – što ga stavlja u ulogu blagog favorita.

E. SČACININ – D. ČEIB 10.15

(Stoni tenis, Čelendžer)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Teško će Ščacinin ovde do trijumfa iako se polako “budi”. Čeib mu nikako ne odgovara, o čemu govori podatak da ga nije dobio nijednom na četiri međusobna duela. Na sve to, Čeib je uhvatio zalet sa pet vezanih pobeda.

D. ČEIB – F. BLUM 12.00

(Stoni tenis, Čelendžer)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Obojica stonotenisera su u odličnoj formi. Čeib ima pet vezanih pobeda, Blum četiri, ali je prvopomenuti trijumfovao u sva četiri meča sa današnjim protivnikom, zbog čega se Blumu daju minimalne šanse.

E. ŠČACININ – F. BLUM 13.45

(Stoni tenis, Ćelendžer)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Blum je u naletu – vezao je četiri trijumfa – ali se i Ščecinin polako vraća u formu. Belorus je posle serije poraza konačno spojio dve pobede. Međutim, današnji protivnik mu ne leži. Uspeo je da ga savlada samo jednom na četiri međusobna susreta, zbog čega je autsajder.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.