Mornar dobio šokantnu vest: Nema opravdanja, on je momentalno suspendovan i odstranjen iz kluba!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 20:11

Mornar dobio šokantnu vest: ''Nema opravdanja, on je momentalno suspendovan i odstranjen iz kluba!''

Neverica u Baru, pored svih problema sa koronavirusom...

Košarkaški klub Mornar danas je suspendovao Vukotu Pavića zbog dopinga, naveo je klub u saopštenju.





"Na adresu našeg kluba stigao je dopis iz Kelna, iz laboratorije za doping analizu Nemačkog sportskog univerziteta, u kojem stoji da je na utakmici sa Ulmom, u prvom kolu Evrokupa, naš igrač Vukota Pavić bio pozitivan na antidoping kontroli", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se u saopštenju.

Barani su odmah reagovali u skladu sa članom 7.9.1. pravila FIBE o antidoping kontroli i suspendovali Pavića.

"Mornar je klub svetle tradicije i nikad u svojim redovima nije imao igrača koji je koristio nedozvoljene supstance. Upravo zbog toga, teško nam je palo ovo saznanje. U klubu niko nije mogao da pretpostavi da naš igrač tako nešto može da napravi. Za njegov postupak nema opravdanja, on je momentalno suspendovan i odstranjen iz kluba kome je naneo ogromnu štetu", naveo je klub.

Mornar očekuje da nadležni organi za antidoping kontrolu utvrde sve činjenice povodom ovog nemilog dogadjaja, pravilno odmere eventualnu kaznu akterima i skinu svaku odgovornost sa kluba.

-
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Doping u ABA ligi – Mornar suspendovao igrača

Izvor: B92, 28.Okt.2020

Košarkaški klub Mornar je suspendovao Vukotu Pavića zbog dopinga, naveo u saopštenju..."Na adresu našeg kluba stigao je dopis iz Kelna, iz laboratorije za doping analizu Nemačkog sportskog univerziteta, u kojem stoji da je na utakmici sa Ulmom, u prvom kolu Evrokupa, naš igrač Vukota Pavić bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.