Moglo i ubedljivije: Dragić i Dončić deklasirali Francusku!

Izvor: B92, 06.Sep.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moglo i ubedljivije: Dragić i Dončić deklasirali Francusku!

Košarkaški Slovenije deklasirali su Francusku rezultatom 95:78 u petom kolu grupe A ovogodišnjeg Evrobasketa.

Slovenija je odigrala još jedan fantastičan meč, zadržala maksimalan učinak i obezbedila prvo mesto pred osminu finala.

Ekipa Igora Kokoškova je od samog starta bila bolji rival na terenu, posle prve četvrtine imala +6, ali je kontrolu preuzela u drugoj četvrtini u kojoj je protivniku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prepustila samo 13 poena.

Već tada je bilo 17 razlike za Slovence koji su išli i do +29, sve do treće deonice, kada je usledio veliki pad. Francuzi su razliku spustili na 12 poena, da bi posle isključujuće lične greške Furnijea, bilo jasno da je utakmica rešena.

Samu završnicu susreta obeležili su nesportski faulovi 'Trikolora', koji nisu mogli da sakriju nemoć i nervozu zbog ubedljivog poraza.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragić i Dončić razbili Francusku za prvo mesto!

Izvor: N1 televizija, 06.Sep.2017

Košarkaši Slovenije okončali su prvu fazu Evrobasketa maksimalnim učinkom pošto su u poslednjem kolu deklasirali Francusku sa 95:78...Očekivao se derbi i veoma neizvestan meč, ali je ekipa Aleksandra Kokoškova još jednom potvrdila da je spremna za velike stvari na ovom turniru...Ponovo je u...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.