Milojević za Maxbetsport: Jokić je najbolji srpski košarkaš svih vremena!

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević za Maxbetsport: Jokić je najbolji srpski košarkaš svih vremena!

Trener Mege i naš nekadašnji reprezentativac Dejan Milojević bio je gost na MaxBet radiju u emisiji “60 minuta sa Vladom i Acom”, koja se emituje svake nedelje od 11 časova.
Kvota u MaxBetu na pobedu Francuske protiv Nemačke je 1.40.
Košarkaški stručnjak je pričao o prvom meču “orlova” na Mundobasketu u Kini, protiv Angole, a posebno je pohvalio svog nekadašnjeg učenika Nikolu Jokića.
– Utakmica je poršla očekivano. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Selektor Đorđević je imao priliku da igra sa svih 12 igrača, da rasporedi minutažu. Neće biti umornih za sa Filipinima u ponedeljak. Verujem da odsustvo Miloša Teodosića možda može da dođe do izražaja u nekim odlučujućim momentima protiv ozbiljnijih, ali imamo dobre igrače da pobedimo i bez njega. Vasa Micić je u sjajnoj formi, a Jović je isto proveren plejmejker. Siguran sam da će odraditi dobro svoje zadatke – kazao je Milojević za MaxBet radio.
Dejan Milojević (Foto: Starsport)

Navijače u Srbiji je podelila rasprava oko toga da li je Nikola Jokić bolji na poziciji centra ili krilnog centra.
– Jokić je apsolutno petica! Mnogo bolje igra na poziciji centra. U reprezentaciji igra malo više na četvorci, zato što je takva koncepcija igre. Đorđević pokušava da ga upari sa još nekim od centara. On je dobar, kompletan igrač, može da odgovori svim zadacima. Ipak, mislim da je bolji na petici.
O asu Denver Nagetsa Milojevič ima samo reči hvale.
– Nikola je najbolji naš igrač! Nijedan nije uradio to što je on za ovako kratko vreme. Međutim, kod nas se sve gleda iz ugla reprezentacije. Klupski, on je najbolji naš igrač svih vremena! Međutim, moraće to da ponovi i sa reprezentacijom da bi ga naši navijači tako doživeli.
Milojević se sa Megom vratio sa Bahama, gde su odrađene pripreme. Naš klub je odigrao veliki broj prijateljskih utakmica sa koledž timovima iz Sjedinjenih Američkih Država.
Bahami su sjajni. Druga godina da idemo tamo i siguran sam da ćemo ići opet. Imamo sjajne uslove za rad, kvalitetne protivnike. Najstariji moj igrač ima 22 godine. Mislim da možemo da budemo konkurentni sa svim koledž ekipama. Zavisi od mnogo faktora da li bi dobijali u kontinuitetu ili ne, ali sam apsolutno siguran da bi bili među šest najboljih koledža. Imali smo 11 draftovanih igrača u NBA ligi. Ne znam tačno koliko ih igra, moram malo da razmislim. To je zaista veliki uspeh za jednu malu ekipu kao što je Mega. To je statistika na kojoj bi pozavidele i neke mnogo veće ekipe – zaključio je Milojević.

The post Milojević za Maxbetsport: Jokić je najbolji srpski košarkaš svih vremena! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.