Milica Dabović prodaje STARE STVARI da PREŽIVI! Tako PREHRANJUJE sina!

Izvor: Svet, 13.Jul.2020, 20:02

Milica Dabović prodaje STARE STVARI da PREŽIVI! Tako PREHRANJUJE sina!

Milica Dabović jedva sastavlja kraj s krajem! Svim silama se bori da obezbedi egzistenciju za sebe i svog dvogodišnjeg sina Stefana, ali kako je košarka kojom se bavi pala u drugi plan zbog novonastale situacije, Milica se vratila iz Albanije gde igra za njihov klub Fljamurtari, prenosi STAR.
Trenutno nema nikakve prihode, tako da je prinuđena da prodaje svoje haljine preko Instagrama!
“NAVIKLA SAM DA ME OSUĐUJU, ALI BAR RADIM POŠTEN POSAO!” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << „Tačno je da prodajem svoju garderobu koju ne nosim i koja mi skuplja prašinu po ormanu. To su lepi komadi garderobe, svečane haljine uglavnom. Nije me sramota, pa od nečega treba i da se živi. Ne znam ko su ti što me ogovaraju i osuđuju moj potez da preživim. Ja sam na osuđivanja navikla i nije me više briga. Radim pošten posao”, rekla je za STAR Milica koja planira odlazak kod svojih roditelja u Herceg Novi.

„Planiram da uživam u Herceg Novom sa svojim sinom i porodicom. Kakva god da je situacija sa ovom pandemijom, najlepše je biti sa svojima”, kaže Milica koja jedva čeka da se granice otvore, pa da može da ode kod majke i oca.
NOVI SVET U PRODAJI! Darko UZEO Ani DETE! UGROZILI STE JOJ ŽIVOT! LUNA: “Moram na LEČENJE, zbog Marka sam napravila VELIKU GREŠKU!” Severinu juri POLICIJA! Ana u SVAĐI sa Rastom! Milica ZARAZILA MAJKU KORONOM!

Jelena Vujinović/STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post Milica Dabović prodaje STARE STVARI da PREŽIVI! Tako PREHRANJUJE sina! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.