Mega potvrdila smenu: Jovanović novi, Milojević stari trener

Izvor: RTS, 01.Jun.2020, 13:23

Mega potvrdila smenu: Jovanović novi, Milojević stari trener

Košarkaški klub Mega Bemaks potvrdio je da je novi trener ekipe Vlade Jovanović, koji će na poziciji šefa struke zameniti Dejana Milojevića.
Dejan Milojević posle ukupno deset godina napušta ekipu Mege i seli se u Ameriku i NBA ligu.

Milojević je dve godine bio sportski direktor ekipe, da bi potom od 2012. godine sa klupe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vodio tim. 
Sin dosadašnjeg trenera Mege odlazi na koledž u Ameriku, tako da će se spojiti porodična želja da ostanu na okupu i u SAD. Milojević je u tri navrata bio deo stručnog štaba NBA ekipa tokom letnje lige.
Ekipa Mege potvrdila je da je novi šef struke Vlade Jovanović.
Jovanović je tokom trenerske karijere vodio Partizan, Ikokeu, Lokomotivu Kubanj, mlađe selekcije reprezentacije Srbije i kineskog Šenžena, koji mu je bio poslednji angažman.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nova era, Milojević predao tablu nasledniku, zvučno ime na klupi Mege!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020

Novi početak za člana ABA lige...Košarkaški klub Mega Bemaks potvrdio je danas da će novi trener prvog tima biti Vlada Jovanović...Bivši trener Partizana potpisao je ugovor na dve godine nakon što je Dejan Milojević napustio klupu Mege posle osam godina provedenih u klubu...Simbolično, prilikom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.