Marina Maljković odabrala tim za EP

Izvor: Beta, 26.Jun.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Maljković odabrala tim za EP

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković odabrala je danas 12 igračica koje će se učestvovati na Evropskom prvenstvu.Na spisku su: Maja Miljković, Sonja Petrović, Saša Čadjo, Nevena Jovanović, Jelena Bruks, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Nikolina Milić, Dragana Stanković, Aleksandra Stanaćev, Ana Dabović i Maja Škorić.Evropsko prvenstvo za košarkašice u Srbiji i Letoniji počinje sutra u Zrenjaninu, Nišu i Rigi.Srbija će se takmičiti u Grupi D sa nacionalnim timovima Belorusije, Rusije i Belgije u "Kristalnoj dvorani" u Zrenjaninu.Mnogo znoja moramo da prolijemo da bismo prošle grupuSelektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je danas da će njena ekipa morati mnogo znoja da prolije kako bi prošla grupu na predstojećem Evropskom prvenstvu i istakla da će to uraditi jedino ispravnim razmišljanjem."Daleko od toga da smo favoriti u ovoj grupi, jer za rivale imamo ekipe koje su po sastavu mnogo jače od nas, a to su Rusija i Belgija. Mi jesmo na turniru u Francuskoj napravili dobar rezultat, pobedile Francusku i Tursku, ali smo izgubili od Rusije koja nam je direktan konkurent u grupi", rekla je Maljković, objavljeno je na sajtu KSS.Evropsko prvenstvo za košarkašice u Srbiji i Letoniji počinje sutra u Zrenjaninu, Nišu i Rigi.Srbija će se takmičiti u Grupi ...
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marina Maljković odabrala tim za Evropsko prvenstvo

Izvor: Danas, 26.Jun.2019

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković odabrala je danas 12 igračica koje će se učestvovati na Evropskom prvenstvu. Članak Marina Maljković odabrala tim za Evropsko prvenstvo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Marina Maljković odabrala tim za EP

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković odabrala je danas 12 igračica koje će se učestvovati na Evropskom prvenstvu...Na spisku su: Maja Miljković, Sonja Petrović, Saša Čadjo, Nevena Jovanović, Jelena Bruks, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Nikolina Milić,...

Nastavak na Sportske.net...

Počinje Evropsko prvenstvo za košarkašice: Špankinje brane titulu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2019, 08:22

Košarkašice Španije brane titulu na Evropskom prvenstvu, koje danas počinje u Srbiji i Letoniji, vjeruju da ponovo mogu na tron, a medalju potajno sanjaju i košarkašice Srbije, šampionke Evrope iz 2015.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.