Izvor: Radio 021, 24.Feb.2020, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Vojvodine dočekuju Dinamik, opstanak u KLS samo teorija

Košarkaši Vojvodine dočekaće večeras Dinamik, u 23. kolu Košarkaške lige Srbije.

O opstanku Vojvodine u KLS-u sada se govori samo sa teorijskog aspekta, jer su šanse da se teorija potvrdi u praksi prilično male.

Dinamik je favorit u večerašnjem meču, trenutno se nalazi na četvrtom mestu KLS-a, sa 13 pobeda i devet poraza, dok Vojvodina ima oskudnih pet pobeda i 17 poraza. Uz sve to, Voša i dalje ima problema sa povredama i bolestima, pa su sada upitni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Andrija Simović i Enes Latifagić.

Prema rečima šefa struke crveno-belih Filipa Soceka, Dorćolci su trenutno kvalitetnija ekipa od Novosađana, igraju ABA 2 ligu. U gustom rasporedu ne uspevaju da budu kompletni i da sveži uđu u utakmicu.

"Šta je tu je, ostaje nam da pošteno odigramo današnju, kao i preostale utakmice u ligi, kao što smo to i do sada radili", poručuje Socek.

Utakmica između Vojvodine i Dinamika igra se danas, 24. februara, u velikoj sali Spensa, sa početkom u 20 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Od južnjaka slavili samo Piroćanci u Drugoj košarkaškoj ligi

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2020

Pobedom 84:72 (23:13, 20:24, 25:21, 16:14) nad poslednjeplasiranim Beovukom 72, ekipa Pirota zabeležila je 14. pobedu u Drugoj košarkaškoj ligi i trenutno se nalazi na trećem mestu na tabeli. Poraze u 19. kolu pretrpeli su niški timovi Konstantin i Fer plej, kao i leskovačko Zdravlje...Košarkaši...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.